Wolver

Мастильні матеріали WOLVER
На початку 1957 року доктор наук Гюнтер Бессер та молодий інженер Ганс Міце заснували лабораторію прикладної хімії в м. Еммерінг (Баварія). Першим серйозним замовленням для лабораторії стала розробка моторної оливи,
що дозволяє працювати двигуну в умовах підвищеної температури і запиленості (реконструкція оазису Бураймі у Саудівській Аравії). Наступне замовлення,
також на спеціалізовану оливу, що не мала б втрачати своїх характеристик
при наднизьких температурах та високому вмісті солі в повітрі, й визначили подальшу спеціалізацію компанії.
У 1962 році науково-дослідне підприємство отримало назву Wolver Laboratory, пізніше — Wolver Lab. Сьогодні компанія Wolver — це 60 років успішної роботи в сфері теоретичних і практичних досліджень, сотні клієнтів серед виробників і споживачів моторних олив. Окрема увага завжди приділялася ралійним продуктам. Зі спеціальними ралійними оливами Wolver на всіх п’яти континентах досягалися значні результати.
Більша частина розроблених нами мастильних матеріалів біологічно розчинні,
всі компоненти працюють поряд з природою, залишаючи її недоторканною.
Якщо необхідно отримати моторну оливу або мастило, що будуть працювати
в умовах бразильської сельви, шельфу Північного моря або в пісках Аравійської пустелі, ви можете розраховувати на досвід Wolver Lab.
Лабораторія, яка розробляє рецептури моторних олив і мастил, знаходиться в серці Німеччини і зарекомендувала себе в світі як фахівець екстра-класу. Заводи,
що виробляють оливи на замовлення лабораторії, входять до груп найбільших хімічних підприємств Німеччини і є флагманами інновацій та якості продукції. Упаковку олив Wolver неможливо підробити, це надійний захист споживачів від обману.
Зазвичай у кожній одиниці продукції близько 30% вартості — це реклама,
у випадку з оливами Wolver це не так. Ви платите за якісний продукт, а найкраща реклама для нас — це позитивні відгуки споживачів.
Поставимо собі запитання:
— Чи однакової якості паливо в Німеччині та Франції або в Росії чи Україні?
— Чи однакової якості дороги, рівень сервісу і частота проходження ТО?
— Чи в однакових умовах експлуатуються автомобілі в цих країнах?
Відповідь очевидна — споживачі в країнах СНД потребують мастильні матеріали
значно вищої якості, ніж німецькі чи французькі, тому що на комплекс захисних присадок у моторній оливі чекають більш високі навантаження, ніж на європейських автобанах.
Холодна зима, спекотне літо, затори в великих містах, погані дороги, підвищена запиленість, бензин і дизпаливо нестабільної якості — ось те, з чим стикаються наші автомобілі.
Ось тут в нагоді стане досвід створення олив для екстремальних умов. У рядових продуктах Wolver застосовує ті самі комплекси присадок, що і в унікальних ралійних оливах. Використання моторних олив Wolver дозволить продовжити життя двигуна, збільшити інтервали між ремонтами і гарантовано збільшити пробіг між замінами оливи.
Усі товари бренду Wolver

Каталоги Wolver

Каталог Wolver