Hi-Gear

ЕФЕКТИВНЕ РІШЕННЯ І гарантований РЕЗУЛЬТАТ

Автохімія й автокосметика під американським брендом Hi-Gear - впевнений бестселер на ринках України, країн СНД і Балтії з 1995 року. Ефективні і технологічні, товари Hi-Gear швидко і якісно вирішують більшість проблем, економлять час і гроші автовласників і гарантують тільки позитивні емоції від експлуатації автомобіля.

Повністю відповідаючи сучасному рівню розвитку автомобільної галузі, автохімія Hi-Gear має безліч переваг, головними з яких є:

  •  Висока ефективність препаратів, що дозволяють відтермінувати або уникнути ремонту автомобіля, підтримувати його працездатність і привабливий зовнішній вигляд.
  •  Найширша лінійка продукції - під брендом Hi-Gear представлені всі існуючі на сьогодні типи препаратів автохімії і широкий спектр засобів автокосметики.
  •  Адаптація складів до місцевих умов експлуатації, що виробляється на основі спеціальних моніторингів та досліджень.
  •  Наявність унікальних продуктів, які не зустрічаються у інших світових виробників.
  • Спеціальна програма контролю якості, що реалізується як на виробництві в США, так і на базі великих науково-технічних центрів і лабораторій.

Завод Hi-Gear знаходиться на північному сході США. Його виробнича потужність становить 1 млн одиниць продукції в день. Він має у своєму розпорядженні кілька виробничих корпусів і великих складських приміщень, резервуарів для змішування складів і високотехнологічне устаткування. Це дозволяє виробляти високоякісні продукти, які на протязі всього терміну служби гарантовано зберігають робочі характеристики в зазначених виробником умовах експлуатації.

У компанії Hi-Gear приділяють багато уваги екології та безпеці виробництва. У 2011 році на дахах виробничих корпусів і складу площею

28 000 м² були встановлені понад 2200 сонячних батарей. Обсяг виробленої ними електроенергії в змозі повністю забезпечити потреби жителів 80 будинків! Застосування сонячної енергії у виробництві скорочує шкідливі викиди в атмосферу на кількість, еквівалентну шкідливим викидам 46 автомобілів, що працюють одночасно.

Продукція Hi-Gear добре відома і професіоналам автобізнесу, і автомобілістам багатьох країн. Компанія Hi-Gear регулярно анонсує новинки на найбільших галузевих виставках - Automechanika у Франкфурті, Дубаї, Шанхаї, AAPEX/SEMA в Лас-Вегасі, Mid-America Trucking Show в Луїсвіллі (США), Truck World в Торонто (Канада). Її продукція представлена ​​в найбільших торговельних мережах на декількох континентах.

Препарати Hi-Gear дозволяють автовласникам самостійно вибирати стратегію і тактику догляду за автомобілем, бути незалежними від черг і сюрпризів, пов'язаних з відвідуванням автосервісу. З автохімією і автокосметикою Hi-Gear кожен автомобіліст зможе доглядати за автомобілем, не поступаючись у швидкості і якості проведення робіт професіоналам.

Усі товари бренду Hi-Gear

Каталоги Hi-Gear