Turbo Puls

Чому саме TURBO PULS?


1. Асортимент бренду налічує найбільш затребувані на ринку оливи та охолоджуючі рідини, які максимально задовольняють потреби автовласників.


2. Ми використовуємо оптимальне, легке за вагою пакування. Це – не лише бажання знизити ціну, а й наше прагнення мінімізувати вагу упаковки для утилізації та шкідливі наслідки для природи.


3. Об’єм моторних олив – 3,6 л та 4,5л, що фасується у каністри, дорівнює реальним потребам та нормам заправки більшості двигунів транспорту. Ви купляєте рівно стільки оливи, скільки потребує ваш автомобіль при заміні. Отже, споживаєте раціонально! Не переплачуйте за зайвий об’єм!


4. Та навіть, якщо двигун вашого авто потребує більшого об’єму, або є необхідність додати оливу, ми подбали про те, щоб ви без зайвих витрат придбали оливу для доливки – 0,85 л.


TURBO PULS – реально раціонально.


5. Дизайн продуктів – максимально інформативний, зручний та простий до сприйняття. Нам вдалося розмістити всю необхідну інформацію про продукт на одній етикетці, а це також знижує ціну.


6. В оливах TURBO PULS витрати на рекламу зведені до мінімуму. Адже кращою рекламою для просування товару є його справедлива ціна.


7. Особливу увагу виробник приділяє якості, провівши повну сертифікацію моторних олив, використовуючи при виробництві тільки перевірену сировину і неухильно дотримуючись технічного регламенту виробництва.


Запрошуємо кожного, хто цінує свої гроші, прийняти раціональне рішення на користь моторних олив TURBO PULS.

TURBO PULS – реально раціонально.

Усі товари бренду Turbo Puls

Каталоги Turbo Puls