DoctorWax

РЕЦЕПТ ідеального РЕЗУЛЬТАТУ!

Компанія DoctorWax зуміла досягти, здавалося б, неможливого - зробити автокосметику точною наукою, де кожен препарат має чітку спрямованість. DoctorWax пропонує широку гаму ефективних засобів для догляду за всіма елементами автомобіля. У американського «Доктора» на кожне питання є свій рецепт і свій препарат!

Американська автокосметика DoctorWax - хороша причина пишатися Вашим автомобілем. Завдяки їй лакофарбове покриття, шини та диски заворожують навколишніх глибоким, досконалим блиском, кристально прозоре скло дарує насолоду швидкістю і дорогою, а оновлений салон вражає свіжістю і чистотою. І, головне, цей приголомшливий результат отримано самостійно і без особливих зусиль!

Ще кілька десятиліть тому якісний догляд за автомобілем було складно організувати поза сервісу навіть в США і Європі. Звичайно, препарати для самостійного опрацювання існували, але вони були трудомісткими в застосуванні, вимагали певних умов і точного дотримання техніки нанесення.

В кінці XX століття фахівці відомої американської компанії Hi-Gear вирішили докорінно змінити ситуацію, що склалася. Команда висококваліфікованих хіміків і технологів,  які мали багатий досвід розробки автохімії,  приступила до реалізації нового масштабного проекту. Їх знання, професіоналізм, невичерпний ентузіазм і впевненість в успіху дозволили в найкоротші терміни створити принципово нову автокосметику - високотехнологічну, максимально просту в застосуванні, ефективну і доступну.

Головна особливість автокосметики DoctorWax - системний і деталізований підхід до асортименту. Для кожного матеріалу і елементу автомобіля - скла і пластика, гуми і металу, кузова і салону - створені препарати, що враховують всі нюанси експлуатації. Вони впливають потужно і комплексно, поєднуючи в різних комбінаціях очищаючі, відновлююючі і захисні властивості. Більш того, склади лінійки вміють взаємодіяти один з одним і підсилюють ефект при послідовному застосуванні. Завдяки такому підходу самостійний догляд за автомобілем сьогодні став простим і приносячим задоволення процесом.

Більш ніж за 20 років існування торговельної марки фахівці з Hi-Gear створили унікальну по ширині і функціональності гаму препаратів, а в 2013 році провели глибоке оновлення рецептур, упаковок і етикеток всієї лінійки з урахуванням новітніх тенденцій в автомобілебудуванні і мінливих потреб автовласників. І експерти, і автолюбителі, які вже встигли протестувати новинки, сходяться на думці, що препарати DoctorWax якісно відрізняються від багатьох аналогів, перевершуючи їх по ефективності і зручності застосування.

Для того щоб користуватися автокосметикою DoctorWax, не потрібно бути власником заміського будинку з великим гаражем, володіти глибоким знанням хімії або мати значний досвід нанесення подібних складів. DoctorWax допомагає кожній людині в будь-яких умовах підтримувати свій автомобіль в ідеальному стані.

Усі товари бренду DoctorWax

Каталоги DoctorWax