DoneDeal

КЛЕЇ ОСОБЛИВОЇ МІЦНОСТІ

На думку фахівців, клеї і герметики DoneDeal здатні усунути наслідки до 97% механічних поломок автомобіля. У більшості випадків препарати DoneDeal - відмінна альтернатива зварювального апарата. Саме тому високотехнологічні засоби американської компанії вже багато років користуються великою популярністю у професіоналів і автолюбителів.

У лінійці DoneDeal представлені епоксидні і цианоакрилатні клеї, анаеробні склади і різні силіконові герметики. Широкий спектр клеїв DoneDeal дозволяє отримувати як надійні роз'ємні, так і міцні нероз'ємні з'єднання будь-яких поверхонь. Інноваційні хімічні формули клеїв забезпечують якісне і довговічне з'єднання, стійке до вологи, перепадів температури, ударних і вібраційних навантажень постійного і змінного характеру.

При цьому область застосування клеїв, адгезивів і герметиків DoneDeal не обмежується лише автосправою. Препарати компанії з успіхом використовуються в домашніх ремонтно-відновлювальних роботах. Розраховані на жорсткі умови експлуатації в автомобільних агрегатах, вони відмінно справляються з поломками побутової техніки, меблів, спортивного інвентарю та багатьох інших побутових речей.

В даний час DoneDeal представляє понад 70 позицій високотехнологічних засобів для склеювання, герметизації, ремонту та відновлення деталей і вузлів автомобілів, а також іншої техніки. Щороку компанія поповнює асортимент новими товарами.

Усі товари бренду DoneDeal

Каталоги DoneDeal