ER (Energy Release)

ЗВІЛЬНЕННЯ ЕНЕРГІЇ

Двадцять шість років тому Energy Release став родоначальником цілого класу високоефективних і наукомістких засобів автохімії - кондиціонерів металу, призначених для захисту і продовження життєвого циклу автомобільних вузлів. І сьогодні по дорогах країн СНД, Балтії та інших держав Східної Європи їздять мільйони автомашин, в двигунах і трансмісіях яких працює легендарний переможець тертя ER.

Склади, що випускаються під брендом Energy Release, доцільно використовувати в будь-яких механізмах і деталях, де присутні дотичні залізовмісні поверхні. Антифрикційні кондиціонери металу ER зменшують небезпеку виникнення задирів і знижують тертя і знос деталей, зменшуючи тим самим втрати енергії або, інакше кажучи, звільняючи додаткову енергію для більш раціонального використання.

Energy Release сумісний з усіма типами моторних олив. Він впливає безпосередньо на зону тертя металевих деталей, знижуючи шершавість контактуючих поверхонь. Таким чином, ER забезпечує не тільки зниження тертя і зносу, але і зменшення витрати палива на 5-10%, токсичності відпрацьованих газів і полегшення пуску холодного двигуна. Численні тести показують: при використанні ER пробіг між капремонтом моделей ВАЗ підвищується до 300-350 тисяч кілометрів, а іномарок гольф- і середнього класу - до 500-600 тисяч.

У 2013 році була вдосконалена рецептура кондиціонера металу ER, що дозволило добитися повної сумісності препарату з усіма відомими мастильними матеріалами, включаючи всі частіше використовувані останнім часом оливи зі зниженою кінематичною в'язкістю, а також змінений дизайн упаковок. Дізнатися оновлені препарати можна по напису «Адаптований до всіх сучасних олив». Модифікована формула дозволила значно поліпшити протизношувальні і протизадирні характеристики ER при збереженні антифрикційних параметрів.

Сфера застосування ER не обмежується автомобілями. Препарати на його основі знижують тертя в будь-яких механізмах, багаторазово збільшують зносостійкість і ефективність ріжучого і свердлячого інструменту. Свідченням цього є мільйони позитивних відгуків, отриманих за двадцятишестирічний історію ER від автомобілістів і професіоналів, які працюють в машинобудівній галузі.

Усі товари бренду ER (Energy Release)

Каталоги ER (Energy Release)