SMT2

ПЕРЕМОГА НАД зносом і тертям

Тертя - одна з головних причин зносу і, як наслідок, поломки двигуна. Кондиціонер металу SMT2 радикально знижує зношування деталей силової установки, значно збільшуючи тривалість експлуатації автомобіля без ремонту.

Навіть в сучасному автомобілі на боротьбу з тертям йде 15-20% потужності двигуна. Кондиціонер металу, що випускається американською компанією SMT2, здатний у декілька разів зменшити втрату потужності і тим самим скоротити витрату палива на 8-10%.

Цим не обмежується унікальна функціональність препарату SMT2. За рахунок гідрохімічної реакції SMT2 утворює на поверхнях, що труться міцну, самовідновлюючу плівку, яка перешкоджає зіткненню елементів пар тертя, що запобігає інтенсивному зношуванню і появі задирів в механізмах. Якщо залити SMT2 в механічну коробку передач, то гарантовано підвищиться її надійність, зменшиться шум і нагрів деталей. Більш того, навіть при аварійному витоку оливи з коробки перемикання передач кондиціонер металу дозволить уникнути негайної відмови механізму.

Ефективність препарату посилюється факторами підвищеного тиску, температури, швидкості, дефіциту мастильного матеріалу. SMT2 підвищує потужність, прийомистість двигуна, полегшує його холодний пуск, збільшує термін служби. Зменшує витрати на ремонт, скорочує витрату палива і оливи. Тривалість дії SMT2 перевищує середній період міжзмінної роботи моторної оливи, тобто SMT2 має ефект післядії. Однак з метою створення антифрикційного «запасу надійності» рекомендується застосовувати SMT2 при кожній зміні оливи. Формула кондиціонера надійно захищає її від термічної деструкції, тому SMT2 успішно реалізує свої властивості в системах змащення форсованих, теплонапружених ДВС.

У 2013 році творцями кондиціонера металу SMT2 були проведені масштабні роботи з удосконалення рецептури препарату і оновлений дизайн упаковок. Це забезпечило сумісність складу з новими малов’язкими моторними маслами типу SAE 0W-20. Дізнатися нові упаковки можна по напису «ADAPTIVE FORMULA + 40% ЕФЕКТИВНОСТІ». Завдяки модифікованій формулі покращені протизносні і протизадирні характеристики SMT2 при збереженні антифрикційних параметрів.

Усі товари бренду SMT2

Каталоги SMT2